top of page
Namnlös design (24).png

Tatueringsborttagning med Picolaser

Den allra senaste metoden för tatueringsborttagning snabbt och effektivt! Vår Picolaser har dessutom 4 våglängder för att kunna ta svårbehandlade färger som lila och ljusgrönt.

Överlägsna resultat med avancerad teknik

Picolaser är en revolution inom hudvård på grund av dess mångsidighet, hastighet, precision och effektivitet. Picolaser avger pulser på pikosekunder (biljondelar av en sekund), vilket är betydligt snabbare än tex Nd:Yag som avger pulser i tusendels sekunder. De snabba pulserna gör att man kan använda mer energi för att behandla pigmenteringar för ett snabbare resultat och mindre påverkan på huden. Det är liten risk för brännskador och ärr eftersom lasern inte påverkar hudens yttre lager. Med Picolaser splittras pigment till mikroskopiska partiklar som absorberas av kroppens immunsystem under 4-8 veckor för att därefter transporteras ut ur kroppen via lymfsystemet.

Namnlös design (30).png

Tatueringsborttagning

Tatueringen bleks gradvis allteftersom pigmentpartiklarna absorberas och transporteras ut av lymfsystemet. Därför görs behandlingar inte tätare än ca 6-8 veckors intervall. Det är svårt att veta hur många behandlingar som krävs, eftersom det beror på hur djupt tatueringen sitter, vilka färger som har använts och hur du som individ svarar på behandlingen. Oftast tar det 4-8 behandlingar med en Picolaser för att få bort tatueringen helt, men om man ska göra en cover up så räcker det oftast med färre. Med äldre och mer långsamma lasertekniker kan det krävas krävas upp till 20 behandlingar, vilket skulle ta flera år och bli mycket kostsamt. Vanligtvis försvinner tatueringen helt, men det finns inga garantier, eftersom det bland annat beror på vilket bläck som har använts.

Färgcirkel.png
Vår Picolaser har 4 olika våglängder!

Vår Q-switchade Picolaser har 4 våglängder 1054nm, 585nm, 532nm och 650nm  för att kunna ta bort även svåra färger som ljusgrönt och lila.

bottom of page