top of page
cantabria-labs-logo-heliocare-1c.png

Det bästa skyddet mot solens strålar

Med kliniskt bevisade formulas och de mest avancerade filter erbjuder Heliocare skydd och förhindrar DNA-skador mot UVA/UVB, HEV-ljus och infraröd strålning.

 

Men det som gör Heliocare så unikt är deras innovativa ingrediens Fernblock™, framtagen tillsammans med dermatologen Thomas Fitzpatrick, även känd för att ha utvecklat Fitzpatrick scale som används världen över.

MAGIN BAKOM FERNBLOCK - förser huden med fyra nivåer av skydd:

 • DNA-skydd

 • Antioxidant-skydd

 • Immunförsvar-skydd

 • Förhindrar förtida åldrande

gruppbild_heliocare-23.jpg

Solprodukter från Heliocare

Heliocare är ett av Europas ledande solskyddsmärken utvecklat av experter inom dermatologi och är ett perfekt komplement till Exuviance hudvårdsprodukter. Alla produkter från Heliocare skyddar huden mot skadlig UVA samt UVB-strålning och produkternas och teknologiernas effekt är väldokumenterade. De motverkar solskador, hudens åldrande samt minimerar överkänslighet från sol med hjälp av Fernblock® teknologin, bredspektriga solfilter och antioxidanter som grönt te, vitamin C och E.

heliocare-kollage-bilder.jpg

Skydda huden idag för en sund hud imorgon

Heliocare erbjuder produkter för både ansikte och kropp, samt oralt tillskott för extra skydd vid hög solexponering eller vid solöverkäns­lighet. Produkterna är sammansatta med moderna solfilter och teknologier för överlägsen täckning på huden.

 

HELIOCARE ADVANCED är en serie solskyddsprodukter med bredspektrigt UVA- och UVB-skydd i behagliga sammansättningar som även återfuktar och reparerar.


HELIOCARE 360º erbjuder multiverkande sammansättningar som skyddar mot UVA, UVB samt synligt ljus (HEV) och infraröd strålning (IR).

Fernblock® är den aktiva basingrediensen i HELIOCARE. Det är ett unikt växtextrakt, som har visats ha skyddande och reparerande verkan både vid applicering på huden och oralt. Ingrediensen motverkar de negativa effekterna av solstrålning som ålderstecken, pigmentfläckar, cellskador och överkänslig­het.

heliocare-pigment-solution-fluid-before-after-1080x1080.jpg

Alla produkter från Heliocare

  • Har ett högt bredspektrigt UVA-UVB skydd

  • Är utvecklat för alla hudtyper, även känslig hud

  • Motverkar solskador och hudens åldrande

  • Är behagliga, prisbelönta och har icke-komedogena sammansättningar

  • Rekommenderas av hudexperter och dermatologer

 

Läs mer på cantabrialabs.com

bottom of page