top of page

Återfukta huden på djupet

Med skinbooster förbättras hudens kvalitét och huden återfuktas på djupet. Huden slätas ut, rynkor och linjer blir mindre synliga och hudtonen jämnas ut. Huden blir fylligare och får mer lyster och elasticitet. Det finns olika typer av skinboosters och de vi använder oss av innehåller alla hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och binder fukt till huden. Här kan du läsa mer om vilka skinboosters som vi använder oss av, för att få maximal effekt, kombinera gärna med någon av våra andra behandlingar. Boka en konsultation så får du reda på vad som passar bäst för din hud.

Jalupro -EN REVOLUTIONERANDE NYHET!
Den mest kraftfulla ”skinboostern” på marknaden? Likt Profhilo så har Jalupro Super Hydro en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra 32 mg/ml i 2,5 ml vilket ger totalt 80mg. Dessutom innehåller den en hudföryngrande cocktail med 7 aminosyror och 3 peptider som aktiverar och stimulerar kroppens produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra likt mesoterapi. Jalupro Super Hydro verkar hudföryngrande genom att återfukta huden samtidigt som den förbättrar hudens spänst och elasticitet och minskar rynkor och fina linjer.  

Behandlingen utförs vanligen i två steg med 4 veckors mellanrum. Produkten injiceras i totalt 13 punkter (vid behandling av ansikte) och sprider sig därefter själv jämt i vävnaden. Utöver ansiktet kan man även behandla områden som hals, dekolletage och armar som normalt sett är svårbehandlat med traditionella fillers. Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis och håller sedan i ca 5-6 månader. För bibehållet resultat rekommenderas en uppföljande behandling var 6:e månad.

Profhilo

Profhilo är en hyaluronsyra som stramar åt huden och motverkar slapphet. Med Profhilo använder man en speciell behandlingsteknik genom att injicera produkten på 5 optimala punkter i huden. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra på 64 mg/2 ml. Profhilo stärker och återfuktar huden inifrån och behandlar åldrande vävnad som förlorat sin elasticitet.

Ejal 40

Ejal 40 är den senaste generationens hyaluronsyra med medelhög molekylvikt som kan rekonstruera hudens struktur och funktioner. Det är en biorevitaliserande hyaluronsyra som används för att behandla rynkor, elasticitet och hudton. Det förbättrar även hudens funktioner och täthet genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagen- och elastinfibrer. Ejal 40 återställer även nivån av naturlig hyaluronsyra i huden genom att motverka nedbrytningsprocessen. Ejal 40 kan användas på flera sätt, men ett effektivt sätt att behandla är med 4-punkttekniken (4 PBR). Med denna teknik injicerar man cirka 0.25ml på varje punkt och på båda sidor av ansiktet. 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum rekommenderas. Upprepa behandlingskuren 2-3 gånger/år.

bottom of page