top of page

Avancerad hudvård

Våra hudvårdsprodukter är noga utvalda för att ge bästa möjliga resultat

neostrata_2.jpg
Vi är auktoriserad NEOSTRATA expert
 
Få en fräsch strålande hud med NEOSTRATAs vetenskap

NEOSTRATA är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som utvecklats för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett nytt utseende. NEOSTRATAs unika patenterade teknologier hjälper huden att förnya sig själv.

Grundarna av NEOSTRATA, Dr Van Scott och Dr Yu, är internationellt erkända för sin banbrytande upptäckt av AHA och dess betydelse för huden. De har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin framstående forskning.

cantabria-labs-logo-heliocare-1c (1).png

Med kliniskt bevisade formulas och de mest avancerade filter erbjuder Heliocare skydd och förhindrar DNA-skador mot UVA/UVB, HEV-ljus och infraröd strålning.

 

Men det som gör Heliocare så unikt är deras innovativa ingrediens Fernblock™, framtagen tillsammans med dermatologen Thomas Fitzpatrick, även känd för att ha utvecklat Fitzpatrick scale som används världen över.

MAGIN BAKOM FERNBLOCK - förser huden med fyra nivåer av skydd:

  • DNA-skydd

  • Antioxidant-skydd

  • Immunförsvar-skydd

  • Förhindrar förtida åldrande


Det bästa skyddet mot solens strålar
clinisept-logotyp.jpg
Banbrytande hudrengöring med överlägsna egenskaper

Clinisept+ är den ultimata hudrengöringen vid estetiska behandlingar.

 

Produkten är verksam mot bakterier, svamp, virus och sporer utan att skapa resistens och utan att vara irritativ eller toxisk mot huden. Clinisept+ har hudneutralt pH och ger effekt inom bara några sekunder.

clinisept_1.jpg
exuviance.png
Skäm bort dagen
bottom of page