top of page
Namnlös (2000 x 2000 px) (16).png

Hängande ögonlock

Bli av med hängande ögonlock helt utan kirurgi! För att bli av med hängande ögonlock finns det flera estetiska behandlingar att välja.

Professionella behandlingar

1

Fraktionerad koldioxidlaser

Ansiktslyft utan kirurgi! HIFU anses vara en säker och effektiv behandling för att ge ett lyft och strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fet. 

2

Botox

Genom att injicera Botox och försvaga de muskler som drar ner ögonlocket får man ett lyft och ett piggare utseende

3

HIFU

Ansiktslyft utan kirurgi! HIFU anses vara en säker och effektiv behandling för att ge ett lyft och strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fet. 

4

Fractional RF

Med kontrollerad värmeenergi till de djupare lagren av huden, stimulerar kollagenproduktionen och stramar upp slapp hud.

Fraktionerad koldioxidlaser

Fraktionerad koldioxidlaser är en revolutionerande teknik inom estetisk laserbehandling. Med olika inställningar kan den avlägsna en del av den yttersta huden och stimulerar kollagenproduktionen. Den är mycket effektiv för att behandla till exempel rynkor, lös hud, pigmenteringar, stora porer och ärr.

Det är en banbrytande, effektiv metod för en mängd olika hudproblem som:

 •  Hudföryngring: Den minskar effektivt tecken på åldrande genom att jämna ut fina linjer och rynkor, vilket leder till ett mer ungdomligt utseende.

 • Ärrminskning: Särskilt effektivt för akneärr, operationsärr och andra typer av ärrbildning, det hjälper till att göra dessa ärr mindre märkbara.

 • Förbättring av hudstruktur: Den förbättrar hudens övergripande struktur, vilket gör den slätare och mer enhetlig.

 • Pigmenteringskorrigering: Den kan minska uppkomsten av solfläckar, åldersfläckar och andra typer av hyperpigmentering, vilket leder till en jämnare hudton.

 • Huduppstramning: Lasern stimulerar produktionen av nytt kollagen och elastin i hudens djupare lager, vilket kan leda till stramare, fastare hud.

 • Reducering av porstorlek: Det kan hjälpa till att minimera uppkomsten av förstorade porer.

 • Aktinisk keratosbehandling: Den kan användas för att behandla aktinisk keratos, som är grova, fjällande fläckar på huden orsakade av år av solexponering.

Fraktionerade CO2-lasrar erbjuder ett mer kontrollerat och exakt tillvägagångssätt än andra metoder som plasma pen och äldre lasrar, vilket möjliggör snabbare läkning och snabbare återhämtning. Effektiviteten av behandlingen kan dock bero på olika faktorer inklusive hudtyp, tillstånd som behandlas och individuella läkningsprocesser. Det är också viktigt att ha realistiska förväntningar och att noggrant följa vårdanvisningarna efter behandlingen för att maximera resultatet och minimera potentiella biverkningar. Boka gärna en konsultation så kan vi rekommendera den bästa behandlingsplanen för dig.

Botox

Botulinumtoxin även känt som botox är ett muskelavslappnande läkemedel som verkar genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen. Det är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som har använts under många år. Det är en snabb behandling och efter 3-14 dagar ser du full effekt av behandlingen. Effekten håller i sig i ca 3-4 månader innan det är dags att upprepa behandlingen, vid upprepade behandlingar kan vissa uppleva att effekten blir mer lång varig. För att få ett gott resultat krävs rätt mängd och att det injiceras på rätt ställe, vilket ställer stora krav på kompetens och erfarenhet och det får enligt lag endast ordineras av en läkare, tandläkare eller veterinär. Botox är bra mot tex:

 • Rynkor tex i pannan, kråksparkar, mellan ögonbrynen (argrynkan)

 • Lyfta tex ögonbryn

 • Sura mungipor

 • Gummy smile

 • Asymetrier i ansiktet

 • Migrän och spänningshuvudvärk

 • Tandgnissel

 • Överdriven svettning (hyperhidros)

HIFU

Ansiktslyft utan kirurgi. HIFU anses vara en säker och effektiv behandling för att ge ett lyft och strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fet. Behandlingens fördelar jämfört med ett kirurgiskt lyft är svåra att argumentera mot, du får inga snitt eller ärr i huden och du behöver ingen återhämtningstid. Det är en icke-invasiv procedur som använder ultraljudsteknik för att stimulera kollagenproduktionen djupt i huden, vilket leder till en lyftande och uppstramande effekt över tid.

Fractional RF

RF är en teknik som ofta används vid estetiska behandlingar eftersom den bland annat förbättrar hudens struktur och minskar fina linjer. Det är en säker behandling med minimal återhämtningstid. Energin från RF tränger djupt ner i huden och stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess samt produktionen av kollagen och elastin. Den här metoden kan avändas tex vid:

 • Huduppstramning

 • Akne

 • Ärr

 • Hudbristningar

Trådlyft

Ett trådlyft innebär att man för in upplösbara trådar under huden för att lyfta och dra åt slapp vävnad. Detta kan användas för att förbättra utseendet på halsen och käklinjen. Det är mycket effektivt för behandling av sura mungipor, dubbelhaka, hängande kinder eller om man önskar ett ögonbrynslyft. När trådarna väl är insatta skapar de en omedelbar lyfteffekt. Med tiden stimulerar trådarna produktionen av nytt kollagen, vilket ytterligare bidrar till hudens fasthet och spänst. Hur länge behandlingen håller i sig varierar mellan individer men varar i allmänhet i flera månader till ett par år. Underhållsbehandlingar kan rekommenderas för att upprätthålla lyfteffekten.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är exfolierande behandlingar som använder syror för att ta bort det yttre lagret av döda hudceller och stimulera kollagenproduktionen, vilket leder till en slätare, mer ungdomlig hud genom att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, bleka mörka fläckar och förbättra hudens struktur. Behandlingen har dessutom mycket god effekt på aknebenägen hud. Det finns flera olika typer av kemisk peeling tillgängliga, allt från mild till djup. Mellan klinikbesöken är rekommendationen att underhålla med hemmapeeling för att få bästa möjliga resultat.

Att välja rätt behandling

Att skapa en effektiv behandlingsplan för ett specifikt hudtillstånd innebär ofta att man kombinerar flera av ovanstående metoder för optimala resultat. Valet av behandling beror på flera faktorer som din hudtyp, vilka behandlingar som du tidigare har genomgått och vad du har för mål med behandlingen. Vid en konsultation kan vi utifrån dina individuella behov se vilken eller vilka behandlingsmetoder som är bäst för just dig. Tålamod är nyckeln, eftersom de flesta behandlingar kräver tid för att visa betydande förbättringar.

Kontakta oss

Kyrkogatan 6, 93731 Burträsk

070-224 23 49

 • Whatsapp
 • Facebook
 • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page