top of page
Namnlös design (11).png

Gäddhäng

Professionella estetiska behandlingar kan erbjuda effektiva lösningar för att ta itu med problem såsom lös eller slapp hud på överarmarna, eller så kallade gäddhäng. Här är några populära estetiska behandlingar som kan övervägas

Professionella behandlingar

1

HIFU

HIFU används ofta för ansiktslyft och åtstramning, men används också för behandling av mild till måttlig slapp eller lös hud på överarmarna "gäddhäng".

2

FRM

Fractional RF Microneedling är en innovativ behandlingsteknik som kombinerar fördelarna med microneedling och radiofrekvens. En säker och effektiv metod för många olika hudproblem.

4

Trådlyft

Trådlyft innebär att man för in lösbara trådar under huden för att lyfta och dra åt slapp vävnad. Denna procedur kan ge omedelbara resultat med minimal återhämtningstid.

HIFU

HIFU brukar kallas ansiktslyft utan kirurgi. HIFU använder ultraljudsteknik för att stimulera kollagenproduktionen. Den anses vara en säker och effektiv metod för att ge ett lyft och strama åt lös hud i ansiktet, hakområdet och på kroppen. Den används även för att reducera fett och passar därför mycket bra till att behandla dubbelhaka, gäddhäng eller kärlekshandtag där man ofta vill strama upp huden och bli av med fett. Hudytan lämnas orörd och det är därför en minimal återhämtningstid.

Fractional RF

RF är en teknik som ofta används vid estetiska behandlingar eftersom den bland annat förbättrar hudens struktur och minskar fina linjer. Det är en säker behandling med minimal återhämtningstid. Energin från RF tränger djupt ner i huden och stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess samt produktionen av kollagen och elastin. Den här metoden kan avändas tex vid:

  • Huduppstramning

  • Akne

  • Ärr

  • Hudbristningar

Trådlyft

Ett trådlyft innebär att man för in upplösbara trådar under huden för att lyfta och dra åt slapp vävnad. Detta kan användas för att förbättra utseendet på halsen och käklinjen. Det är mycket effektivt för behandling av sura mungipor, dubbelhaka, hängande kinder eller om man önskar ett ögonbrynslyft. När trådarna väl är insatta skapar de en omedelbar lyfteffekt. Med tiden stimulerar trådarna produktionen av nytt kollagen, vilket ytterligare bidrar till hudens fasthet och spänst. Hur länge behandlingen håller i sig varierar mellan individer men varar i allmänhet i flera månader till ett par år. Underhållsbehandlingar kan rekommenderas för att upprätthålla lyfteffekten.

Att välja rätt behandling

Valet av behandling beror på flera faktorer som din hudtyp eller hur mycket huden hänger samt eventuella tidigare behandlingar du har genomgått. Vid en konsultation kan vi utifrån dina individuella behov se vilken eller vilka behandlingsmetoder som är bäst för just dig. Tålamod är nyckeln, eftersom de flesta behandlingar kräver tid för att visa betydande förbättringar.

Kontakta oss

Kyrkogatan 6, 93731 Burträsk

070-224 23 49

  • Whatsapp
  • Facebook
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page